KESKUSTELUN­­ALOITUKSIA

Usein evankelioinnissa haastavinta voi olla keskustelun aloittaminen, joten tältä sivulta löydät muutamia hyödyllisiä tapoja, joiden avulla GO OUT tiimit ovat useasti aloittaneet keskustelun Jeesuksesta tuntemattomien kanssa.

VINKKEJÄ KESKUSTELUN­ALOITUKSIIN
ONNELLISUUSKYSELY
Onnellisuuskysely toimii hyvänä tapana tutustua kohdattavaan ja ohjata keskustelu henkilökohtaisiin kysymyksiin onnellisuudesta ja Jumalasta ilon antajana. Onnellisuuskysely avaa mahdollisuuden oman todistuksen sekä evankeliumin kertomiselle.
HENGELLISYYS­KYSELY
Hengellisyyskysely on onnellisuuskyselyä suorempi tapa johtaa keskustelu hengellisiin asioihin, ja sen avulla keskustelun voi nopeasti viedä evankeliumiin, omaan todistukseen ja kohdattavan Jumalasuhteeseen.
SUURIN RAKKAUDEN TEKO

Suurin rakkauden teko -kysely johtaa keskustelun siihen, mitä kohdattava ajattelee todellisen rakkauden olevan, ja mikä voisi olla suurin rakkauden teko jonka toisen puolesta voi tehdä. Kyselyn avulla pääsemme luontevasti jakamaan siitä rakkauden teosta, jonka Jumala teki puolestamme ristillä.

HASSU KYSYMYS

Voit esimerkiksi aloittaa keskustelun “hassulla kysymyksellä” eli kysymällä sattuuko kohtaamallasi ihmisellä olemaan mitään fyysistä kipua kehossaan. Usein kysymys herättää jo itsessään mielenkiintoa, ja sen kautta pääset helposti kertomaan, että uskot Jumalaan joka voi parantaa rukouksen kautta. Jos olet nähnyt parantumisen aikaisemmin, voit jakaa todistuksen siitä.